Uw Bosch Workshop Partner

Bosch Workshop Partner

Algemene Periodieke Keuring APK

RDW Erkend muurschild

Laat uw auto op tijd keuren

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. In dit artikel leest u hier meer over.

Bij ons krijgt u een gratis APK-totaal bij elke beurt:

Bij een reguliere APK keuring wordt uw auto voornamelijk gekeurd op aspecten, die met name betrekking hebben tot de veiligheid en het milieu. Niet onbelangrijk natuurlijk, maar er zal daarbij weinig aandacht uitgaan naar staat van bijvoorbeeld de accu of een of andere kritieke snaar, of de motor in zijn algemeen. waardoor u zelfs morgen al, met mogelijk onherstelbare pech kan komen te staan.

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

APK keuring 40.- Kleine beurt inc APK-totaal vanaf 80,- Grote beurt vanaf 295,- * * (De tarieven van een grote beurt kunnen per auto verschillen) Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer


APK Keuringseisen voor personenauto's _

keuringsrapport dummy

Mascotte

APK zonder afspraak

mascotte Hi-TEC autobedrijf

APK klaar terwijl u shopt

Voor een APK keuring kunt u bij ons terecht, wanneer het voor u het beste uitkomt. U kunt dan onder het genot van een bakje koffie wachten op uw auto, maar natuurlijk ook dankbaar gebruik maken van de mogelijkheid, om een bezoekje brengen aan de shopping boulevard Cruquius Plaza aan de overzijde.

cruquius woonboulevard