Uw Bosch Workshop Partner

Bosch Workshop Partner

Goed onderhoud, hoeft niet duur te zijn

Mascotte

De grote onderhoudsbeurt van Hi-TEC

Met extra Vaste Klanten voordeel
  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Voordeliger dan bij de dealer en met behoud van de fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf met Hi-TEC garantie!
  • Vaste klanten voordeel-pas met gratis APK-keuring

Grote beurt: controle op ruim 40 onderdelen

voor een betere werking en een verlengde levensduur

Bij het uitvoeren van een grote beurt, krijgt uw auto bij ons ook écht een grote beurt. Buiten het vervangen van de filters en de smeermiddelen, wordt alles wat los en vast kan zitten gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid. Een gediplomeerd monteur zal uw auto op meer dan 40 belangrijke onderdelen controleren. En ervoor zorg dragen dat uw auto weer betrouwbaar en fris de weg op kan.

Maak nu een afspraak voor een grote beurt
023 545 1563


Onderhoud volgens richtlijnen fabrikant

Mascotte

Werken volgens het onderhoudsschema van de auto

De fabrikant van de auto heeft de beste kennis, daarom zien we er op toe dat er slechts wordt gewerkt met producten en onderdelen die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarmee behoud je je fabrieksgarantie. En moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan ontvang je vooraf altijd een prijsopgave. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Kosten grote onderhoudsbeurt

De prijs van een grote beurt verschilt per auto. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor je. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, is per auto verschillend en daarbij het aantal afgelegde kilometers. Als stelregels stellen wij: Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Belangrijke onderhoudspunten

Bij een grote beurt controleren wij je auto op tenminste 25 onderhoudspunten. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van je auto nauwkeurig, net als je filters en ruitenwissers. We checken ook of je lampen goed staan afgesteld, vullen alle vloeistoffen bij en we verversen de olie en vervangen de filters.

_