Uw Bosch Workshop Partner

Bosch Workshop Partner

Maak gebruik van onze
Hi-TEC kennisbank

Mascotte

Kennis maakt macht, houdt het veilig, en kan u vele kostbare uren besparen

Heeft u problemen met uw auto, dan brengt u uw auto naar de garage. Daarbij verwacht u dan vanzelfsprekend dat de medewerkers aldaar voldoende kennis van zaken hebben. Toch is dat vandaag de dag (helaas) gek genoeg niet meer zo vanzelfsprekend, immers staat het tegenwoordig elke ondernemer vrij een garagebedrijf te beginnen. En worden er daarbij door de overheid geen speciale eisen gesteld aan het personeel om aan de auto's van de klanten te mogen sleutelen, zélfs als er werkzaamheden worden verricht aan onderdelen, die van groot belang kunnen zijn van de veiligheid van uzelf en uw dierbaren.

Het is dan ook slechts de jaarlijkse APK die wél wordt verricht door speciaal daarvoor opgeleide keurmeesters, die zal moeten helpen voorkomen dat uw auto van de weg af raakt door foutief gemonteerde onderdelen, en ervoor zal moeten waken dat essentiële veiligheidsvoorzieningen zoals airbag, ABS en gordelspanners en zelfs de remmen hun werk doen als het er op aan komt. Het komt dan ook niet zelden voor dat wij bij APK keuringen misstanden aantreffen die zijn ontstaan ten gevolge van eerder uitgevoerde reparaties. Daarom wijzen wij u er op, zorg dat u weet wie er aan uw auto sleutelt!

Buiten het feit dat de veiligheid van u en uw dierbaren daardoor op het spel kan komen te staan, spreekt voor zich dat een voordelig werkplaats tarief aardig kan oplopen als er zonder gedegen kennis naar een storing dient te worden gezocht.

Wij vinden dat eigenlijk niet kunnen en misplaatst. De gemiddelde werkplaats tarieven zijn gebaseerd op kennis, en daar heeft u dan ook recht op.

Hoe Hi-TEC is Hi-TEC eigenlijk ?

De naam Hi-TEC klinkt natuurlijk veelbelovend, maar hoe rechtvaardig is het gebruik van deze naam?

De werkzaamheden aan uw auto worden allen uitgevoerd en/of begeleid door de heer, A. Altai, afgestudeerd Ingenieur autotechniek. Maar omdat de techniek in de automobiel branche continu, maar vooral steeds sneller lijkt te veranderen zijn het volgens ons met name de recente bijscholingen die die het verschil maken als het gaat om de hedendaags benodigde kennis om aan uw auto te mogen werken. Hieronder vind u een overzicht van de meest recente succesvol afgeronde opleidingen.

_

HAN University of Applied Sciences

 • Master automotive systems
 • Drivetrain specialist
 • Automotive management system
 • Combustion engine
 • Intelligent highway system
 • Aerodynamica

INNOVAM

 • Innovam LPG specialist
 • Innovam leermeester
 • Innovam keurmeesterGMTO

 • ABS specialist
 • Electrische auto specialisme
 • CANBUS specialisme
 • Diesel motormanagement
 • Benzine motormanagenment


No Cure no Pay

Kennis maakt macht, houdt het veilig en kan u vele kostbare uren besparen

Een defect aan uw auto is vervelend, een flinke rekening bij de garage moeten betalen evenzo, maar een flinke rekening moeten betalen voor onderzoek zonder dat het euvel verholpen of zelfs is gevonden is ronduit frustrerend. Maar dat wordt bij de meeste garage's helaas wel normaal gevonden. Maar in ieder geval niet bij ons! Heeft u dus een auto met een storing en komen ze er bij uw garage niet uit u, dan durven wij die uitdaging aan. No cure, no pay! Zo loopt u geen enkel risico voor niets te hoeven betalen.

Maak hier een vrijblijvende afspraak

100x100

Hi-TEC Keuringen

100x100

Hi-TEC Engine

100x100

Hi-TEC Carrosserie

100x100

Hi-TEC Computer diagnose

100x100

Hi-TEC Smeermiddelen

100x100

Hi-TEC Keuringen