Uw Bosch Workshop Partner

Bosch Workshop Partner

Hi-TEC Reparaties

Mascotte

Voor welke reparaties u bij ons terecht kunt.

Door uw auto het onderhoud te geven dat benodigd is, kunnen we veel problemen voorkomen. Maar ondanks uw, en onze goede zorgen. Is het bijna onoverkomelijk dat er soms toch defecten optreden. Meestal zijn deze defecten te wijten aan slijtage, en soms door verkeerd gebruik.

Voor alle reparaties kunt u bij ons terecht. Door onze rijke ervaring weten we vaak vooraf goed wat ons te doen staat, en kunnen wij een prijsopgave vooraf geven. Dient er eerst onderzoek te worden verricht, dan hanteren wij het voordelige werkplaats tarief van €40,- per uur.

Gediplomeerd personeel

De reparaties worden uitgevoerd door vakbekwame, en tevens ervaren monteurs. De Hi-TEC bedrijfsleider cq hoofdmonteur die elke reparatie zelf zal uitvoeren en/of begeleiden beschikt over ruim 30 jaar ervaring, die is opgedaan nadat hij de technische opleiding tot Ingenieur autotechniek was voltooid. Omdat de auto's en de techniek steeds sneller lijken te veranderen. Wordt er nog regelmatig bijgeschoold.

GMTO Diagnose specialist

Mascotte

Betere en snelle probleem diagnose

Hebben we het over GMTO dan hebben we het over Gericht Motor Technische Opleidingen Bij GMTO worden de laatste technieken toegepast, om nog sneller een goede diagnose te kunnen stellen bij de modernste auto's. Voor ons prettiger werken, en voor u zoals u goed zult begrijpen, een flinke besparing qua uren, op onze reeds lage werkplaats tarieven.

Mascotte

Gebruik van onderdelen

Gaan er zaken kapot dan dienen ze te worden vervangen. Hierbij zullen wij altijd in acht nemen de waarde van het voertuig, en uw budget. En al is het vaak beter om originele onderdelen te monteren, is dat zeker niet altijd het geval. En zelfs zijn er gevallen bekend dat aftermarket onderdelen beter voldoen dan de originele. In sommige gevallen kosten deze (imitatie) onderdelen van een goede fabrikant slechts een fractie van wat u voor een origineel moet betalen.