Uw Bosch Workshop Partner

Bosch Workshop Partner

Welkom als vaste klant bij Hi TEC

Hi-TEC autotechniek is een echte allround garage met een voornamelijk vaste klantenbestand. Graag verwelkomen wij ook u als vaste klant, waarna u direct kunt meeprofiteren van onze vele vaste klant aanbiedingen . Zie hier welke voordelen u krijgt als vaste klant.

Samen besparen, betekend samen wat kunnen verdienen

Onze verdiensten zitten in ons voordelige werkplaats tarief, en niet in de geleverde onderdelen. De keuze van de gebruikte onderdelen (originele, aftermarket of zelfs gerecycled), zal daarom altijd vooraf worden besproken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat zowel de staat van uw auto, en die van uw portemonnee bij ons in goede handen verkeren.


Gratis voor onze vaste klanten:

  • Pechdienst in regio Haarlemmermeer
  • Aircocleaning en check-up
  • Olie en smeermiddelen controle
  • Verlichting afstellen, en lampen vervangen
  • Banden, inspectie en druk controle
  • Haal en breng service

oilcheck

klantenpas

Wat u moet doen om vaste klant te worden?

Helemaal niets! Want komt u voor een beurtje of een reparatie, dan vinden wij het moeilijk te geloven, dat u niet meer terug zult komen. Komt u met uw auto bij ons voor onderhoud, dan behoort u tot onze selectieve vaste klantenkring en geniet u van de vele voordelen die een bezoek aan onze garage zo speciaal maakt.


Hoe wij op uw rekening kunnen besparen

Door het ontbreken van receptionistes, secretaresses en dure managers hebben wij de overheadkosten zo laag mogelijk weten te houden. Buiten het feit dat wij u hierdoor een lager uurtarief in rekening kunnen brengen, zult u hierdoor meer betrokken raken in het reparatie proces van uw auto. Spreekt onze aanpak u aan, dan verwelkomen wij u graag als vaste klant

google_reviews_logo

Alles voor een glimlach, en waarderingen

Buiten het feit dat we het natuurlijk belangrijk vinden om uw auto veilig op de weg te houden, werken we daarbuiten vooral voor waarderingen. Dus bent u tevreden over onze service, dan nodigen wij u graag uit op de site van de Google om uw ervaringen met ons bedrijf te delen met de buitenwereld.